Video file
De ideale ruimte voor jouw event.
Meeting- en eventruimtes tot 240 personen in Gent.
Image
THEATER
Een ruimte voor elk type event
Image
High-end
High-end uitgerust
Image
Coach team
Ondersteunend coachteam
MES

Jouw event of meeting in Upoffiz

Upoffiz biedt een diversiteit aan ruimtes aan, geschikt voor elk type evenement of meeting. Of het nu gaat over zakelijke bijeenkomsten, culturele evenementen of educatieve workshops, onze veelzijdige locaties zijn zorgvuldig ontworpen om aan een scala van behoeften te voldoen. Bovendien staan onze ervaren coaches klaar om je bij elke stap te begeleiden en te ondersteunen!

Image
THEATER
Theaterzaal
Image
multimedia studio
Multimedia studio
Image
Boardroom
Board rooms
Image
employee-video-call-camera
Meeting rooms
Image
Training room
Training rooms
Image
Speecharena
The Arena
Image
Private dining
Private dining
Image
Bar Amelia
Bar Amelia
The Plectrum

The Plectrum

Stap binnen in The Plectrum, een intrigerende theaterzaal voor 240 personen. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een betoverende atmosfeer. De ideale ruimte voor jouw keynote, productlancering of training.

The Observer

The Observer

Deze eventlocatie is ideaal voor al jouw keynotes, opleidingen, boekvoorstellingen en zelfs recepties met een capaciteit tot 130 personen. The Observer biedt de mogelijkheid om elk event live te streamen naar waar ook ter wereld.

The Arena

The Arena

The Arena is geschikt voor het geven van workshops en organiseren van brainstormsessies en intensieve trainingen met een capaciteit tot 49 personen. Het is een levendige plek voor beklijvende presentaties en toespraken.

Multimedia room

Multimedia studio

De Multimedia studio is beschikbaar voor het hosten van webinars, online talkshows en podcasts. Deze ruimte is high-end uitgerust met professionele technische voorzieningen. Bovendien word je volledig ontzorgd door onze Multimedia coach.

Meeting room

Meeting rooms

Maak kennis met ons uitgebreid scala aan meeting rooms, geschikt voor vergaderingen, pitches of opleidingen. Van Training rooms tot gewone Meeting rooms, Elke ontmoetingsruimte heeft een unieke inrichting en uitstraling en is high-end uitgerust.

Receptieruimte

Receptieruimte

Wil je na jouw vergadering of event gezellig napraten? In Upoffiz vind je de nodige ruimtes voor een sfeervolle receptie.

PRIVATEDINING-MES

Private dining

Private dining bij Bar Amelia biedt een unieke setting voor groepen tot 20 personen waar op maat gemaakte culinaire ervaringen, privacy en persoonlijke aandacht centraal staan. Reken daarbij op digitaal comfort en handige hulpmiddelen waaronder een touchscreen, ingebouwde speakers en een flipchart. En dit in een ruimte volledig gereserveerd voor jou.

Bar Amelia

Bar Amelia biedt de mogelijkheid om de ruimte na sluitingstijd te huren. Van ontspannen in de comfortabele zetels, het organiseren van een informeel diner of walking dinner tot het hosten van een bruisende receptie. Het is de perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek Bar Amelia

Jouw event op één van onze toplocaties

In centrum Gent of op The Loop
 
Op fietsafstand van Station Gent-Sint-Pieters
 
Nabij de verkeersassen E40/E17/R4
 
Vlot bereikbaar met openbaar vervoer
 

Vraag een offerte aan

ARTDECOVENUE (1)

Art Deco Venue

Art Deco Venue bevindt zich in hartje Gent en draagt een rijke geschiedenis met zich mee. Een uniek monument voor het organiseren van jouw event.

Ontdek Art Deco Venue

LOOP5-MEETINGENEVENTS (1)

Loop5

Loop5 bevindt zich op The Loop in Gent. Met de inspirerende ruimtes en de unieke groene buitenomgeving, geef je een extra dimensie aan jouw event of meeting.

Ontdek Loop5

Interesse om een meeting- of vergaderruimte te huren?