Meer dan 20 jaar ervaring in connecterende huisvesting

Van Upkot, naar Upliving tot Upoffiz

Al meer dan 20 jaar realiseert en beheert Upgrade Estate huisvesting voor studenten, young professionals en groei KMO’s, waarbij het creëren van maatschappelijke meerwaarde en sociale impact centraal staat.
We geloven dat huisvesting meer is dan alleen een plek om te wonen of werken. Het gaat om het creëren van een thuis, een echte community én het bieden van een oplossing op maat van de huurders.
Upgrade Estate staat vooral bekend als studentenhuisvester met het merk Upkot. Maar het verhaal stopt hier niet. Met Upliving bouwen we aan een woonconcept voor young professionals. En met Upoffiz vinden ook groei KMO’s een inspirerende en professionele thuisbasis om hun bedrijf volop te laten groeien.
Soft green arrow shape White line shape Dark green line shape
Nele & Koenraad

Business as usual is niet aan ons besteed.

Als gepassioneerde en vastberaden ondernemers bouwen we aan een doordacht concept: huisvesting voor studenten, young professionals en bedrijven met een uniek geïntegreerd beheer en absolute focus op sociale & maatschappelijke meerwaarde. We streven er dagelijks naar om onze sociale impact te vergroten in een waardegedreven context.


Nele Van Damme & Koenraad Belsack
Founders & believers van Upgrade Estate

Soft grey quadrilateral shape Light green line shape Soft grey hexagon shape Orange boomerang shape
Image
31
gerealiseerde projecten
Image
110
enthousiaste medewerkers
Image
+20
jaar ervaring
Image
+5500
tevreden investeerders & huurders
Klaar om met ons samen te werken?
Wij zijn er voor jou