Dark green quadro left shape
PRIVEKANTOOR

Je eigen identiteit

Privé kantoor

Bij Upoffiz huur je een privé kantoor met een minimum oppervlakte van 250m². Je schept jouw eigen sfeer, op maat van jouw groeiverhaal. Volledig in lijn met jouw merkidentiteit en jouw mooie bedrijfscultuur.

Dankzij de frisse architectuur kijkt elke werkplek uit op de groene, connecterende buitenomgeving die inspireert, rust creëert en het mentaal welzijn van de medewerkers bevordert. Gezonde en tevreden medewerkers functioneren beter en dragen bij tot de verdere groei van jouw bedrijf.

MEETINGROOMS

Less is more

Shared meeting rooms

Ruim aanbod
Verschillende shared meeting rooms geschikt om te vergaderen, pitchen of een opleiding te organiseren.
Digitaal gebruiksgemak
Boeken van jouw meeting room en beschikbaarheden checken doe je heel gemakkelijk via de Upoffiz app, jouw digitale gebruikerservaring staat voorop.
Professioneel
De meeting faciliteiten zijn uitgerust met professionele multimedia voorzieningen en betrouwbare internetconnectie. Bovendien hebben we een ICT coach beschikbaar voor als het toch eens fout loopt.
Upoffiz coach

Relax, wij lossen het voor je op

Upoffiz coachteam

Hét best bewaarde geheim van Upoffiz? Het gemotiveerd Upoffiz coachteam. Het team heeft slechts één missie: jou ontzorgen en huurders samenbrengen.

Hospitality  coach
Professionele ontvangst en ultieme beleving voor elke bezoeker.
ICT coach
Technische ondersteuning en het oplossen van technische problemen.
Connectivity coach 
Gaat op zoek naar synergieën en verbindt de bedrijven op de site.
Facility coach
Efficiënt gebouwenbeheer met focus op duurzaamheid.
UPOFFIZ-LOOP5

Ons huidig aanbod

Ghent - Loop5

 

Loop5  bestaat uit twee kantoorgebouwen waar meer dan 1.000 talenten aan de slag kunnen, een Upliving gebouw met 45 appartementen voor young professionals en een theater. Maar liefst 10.000m² groene buitenruimte zorgt voor een waanzinnige outdoor experience. Verder is er een foodconcept waar je terecht kan voor een snelle lunch, een dampende koffie of de catering voor jouw bedrijfsevent.

Met een parking met maar liefst 1.000 parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen gaat Loop5 voor een verregaande mobiliteitsoplossing. En ook aan de toekomst wordt gedacht met maar liefst 100 EV-chargers.

Bovendien hoef je jou als huurder geen zorgen te maken, want het Upoffiz coachteam staat garant voor een next-level service op vlak van operationeel en sociaal beheer.

 

Ontdek Ghent - Loop5

 

Work hard, enjoy hard!

Buitenbeleving

De mens is niet gemaakt om een hele dag geconcentreerd aan een bureau te zitten. Ontspanning is nodig om daarna weer gefocust te kunnen werken. Ontmoetingen en beweging in een groene omgeving dragen bij tot de productiviteit. En laat dat nu net de rode draad zijn door onze Upoffiz site.

Even uitrusten of gezellig babbelen op een van de vele zitbanken?
Het innerlijke kind in jezelf loslaten op de trampoline of de benen losgooien tijdens een spelletje voetbal, het kan allemaal.

Slim ingeplant groen bakent de verschillende zones op een subtiele manier af. Afspreken met een grotere groep mensen kan op ons gezellig terras en het amfitheater is de uitgelezen plaats voor een losse pitch of een creatieve groepsactiviteit.

 

Orange arrow shape Light green hexagon shape White line shape White line small shape Dark green line shape

Zeg niet zomaar parking tegen onze Mobility hUP. Deze biedt plaats voor wagens, fietsen en steps én is volledig uitgerust voor de toekomst en de transformatie naar duurzamere mobiliteit.

Van deelmobiliteit tot EV-chargers. We verliezen niets uit het oog.

Fietsen naar het werk? Graag! Want fietsers kunnen gebruik maken van lockers en aangename sanitaire voorzieningen. Bovendien staat jouw fiets in een veilige overdekte omgeving.

Image
parking
Parking

voor auto's, fietsen, steps, ...

Image
EV-CHARGERS
EV-chargers

voor auto’s en fietsen

Image
bike-bicycle
Deelmobiliteit

fietsen, steps, auto's

Image
Bathroom, Shower
Sanitaire voorzieningen

douches, toiletten en lockers

We gaan een stapje verder
FLEXDESK

Flex desk zone

De flex desk zone is ideaal voor medewerkers die sporadisch binnenvallen. Reserveren is simpel via de app. Zo vinden ze snel een inspirerende plaats naast andere professionals én blijven ze verbonden met de bedrijfscultuur en de andere collega’s.

MAKERSPACE

Makerspaces

Laat je creatieve gensters knallen in onze makerspaces. Het ideale speelterrein voor maakbedrijven en creatieve teams. Op onze site ben je omringd door andere ambitieuze professionals. Dit zorgt voor een boeiende kruisbestuiving. Een zinderende sfeer waarin creativiteit en connectie centraal staan.

UPMEET

The Plectrum

Ontdek The Plectrum, een lichtrijk theater met capaciteit tot 240 personen. De architectuur en het originele ontwerp van deze polyvalente ontmoetingsplaats inspireert iedereen. Boek deze locatie voor jouw keynote, productvoorstelling, opleiding of eender welk ander evenement en breng je genodigden samen in een stijlvolle binnen- en buitenruimte.

Orange arrow shape Light green hexagon shape White line shape White line small shape Dark green line shape
De kers op de taart

Klaar om met ons samen te werken?

Wij zijn er voor jou