Jouw event bij Bar Amelia: van afterworks tot private dining in Gent.

Afbeelding
Private dining - Bar Amelia

Afgelopen maand organiseerden we een afterwork waar iedereen samenkwam voor een gezellige avond. Met het zonnetje op onze gezichten, verfrissende drankjes in de hand, smaakvolle hapjes en een gezellig muziekje was het echt zalig genieten. Voel je de kriebels van enthousiasme al om zelf zo’n geweldige avond of event te organiseren in Gent? Dat kan! Bij Bar Amelia hebben we heel wat opties om jouw privéfeest of private dining tot een succes te maken. Let's have a look at the options! 

Jouw exclusieve private dining ervaring

Voor jouw zakelijke lunchmeetings bieden wij de ideale locatie.We beschikken namelijk over een exclusieve private dining ruimte voor groepen tot 20 personen, zodat je in alle privacy en met een persoonlijke touch kunt genieten. Je kan er kiezen voor de heerlijke Bar Amelia-gerechten, bereid door chef Dimitris met de allerbeste lokale ingrediënten. 

Heb je specifieke wensen? Geen probleem. In samenwerking met onze preferred partners kunnen we een op maat gemaakt menu voor je samenstellen. Of je nu kiest voor een lichte lunch of een uitgebreid diner, elke maaltijd wordt een culinaire verwennerij. Jummm…

Organiseer jouw privé event 

Maar nee hoor, het stopt niet bij lunchmeetings! Bar Amelia biedt de mogelijkheid om de ruimte na sluitingstijd te huren voor evenementen. Of je nu een gezellige afterwork, een walking dinner of een feestelijke receptie voor een trouw wilt organiseren, wij hebben de perfecte setting met unieke uitstraling voor elke gelegenheid. En dat is nog niet alles! Naast een leuk ingerichte bar heb je ook toegang tot onze prachtige tuin met podium en indien gewenst een DJ booth. Een gezellig muziekje, lekker eten en goed gezelschap, dat smaakt naar meer vind je niet?

Het geheime recept van Bar Amelia

Wij bieden veel meer dan enkel een locatie voor jouw event of private dining in Gent. We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en bieden een omgeving waarin elke gelegenheid een speciale betekenis krijgt. Voor een private dining zorgen wij voor een compleet pakket met moderne voorzieningen zoals een touchscreen, ingebouwde speakers en een flipchart, allemaal in een privéruimte die speciaal voor jou is gereserveerd. Onze service en sfeer zijn ontworpen om elke gelegenheid bijzonder te maken, zodat elk evenement een unieke en memorabele ervaring wordt.

De toon is gezet, nu is het tijd om zelf de sfeer bij Bar Amelia te ervaren! Klaar om je volgende private dining of event bij ons te organiseren? Kom langs en ontdek waarom wij de favoriete hotspot zijn van Upoffiz en de hele Loop-regio. Tot snel!

 

Meer nieuws